sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

UUSI BLOGI, UUDET KUJEET



http://solarel.blogspot.fi/ (Valon virtaa) kirjottelen edelleen matkakertomuksia sekä pidempiä henkisen kasvun juttuja. Tässä rakkaus- blogissa enemmän jokapäiväisiä huomioita ja oivalluksia.


Kokonaisvaltainen hyvinvointi alkaa Sinusta, sisältäsi. Elämäntilanteesi ei määrittele Onnellisuutesi astetta. Jokainen meistä ihmisistä tahtoo olla onnellinen, mutta kenties  juuri tämä alituinen onnen metsästys, luokin onnettomuutta. 

Voisiko ollakin niin, että onni on tässä ja nyt, ei eilen eikä huomenna. Mieli ei voi ymmärtää rakkautta, sillä se elää eilisessä ja huomisessa: Sinä Itse sen sijaan voit Olla Rakkaus. Olla sitä tässä ja nyt. Apinamielemme puuhastelee aina jotakin. Sen tarkoitus on pitää meidät liikkeessä. Varma tapaa hankkia elämätöntä elämää on elää liikkuvan mielensä ohjastuksessa. Elämässä sitku-elämää, joka ei koskaan tule. Sitku olen rikas, rakastettu tai valaistunut, arvostettu...SITTEN olen onnellinen. Ei ei ei. Se on nyt tai ei koskaan. Sillä  jos se" sitku" tulee JA olet onnellinen, niin sekin tapahtuu kyseisessä nyt-hetkessä. 

Blogissani kerron myös elämästä Selvänäkijän näkövinkkelistä, onhan se ammattini ja jo pienestä lähtien olen kokenut toiset ilmiömaailman tasot kuten enkelit ja henkioppaat todellisina.Toimenkuvaan kuuluu myös kirjojen kirjottaminen ja niitäkin on tullut rustattua jo yli kymmenen kappaletta viimeisten viidentoista vuoden aikana.

Elämän näkeminen unenkaltaisena kudoksena, mutta samalla Rakkautena ja Ykseytenä on rikkauteni, jonka tahdon jakaa myös Sinun kanssasi. 

Rakkaus ei tietenkään ole vain päivänpaistetta ja poutapilvissä leijailua, vaan siihen kuuluvat myös ihmissuhteiden herättämät tunneaallokot. Siitäkin jatkossa lisää, kenties vähän eri tavalla kuin perinteiset käsitykset antavat ymmärtää.

Elämän koko kirjo on Sinun sisälläsi, Sydämessäsi. 

Pelko on illuusio. Varjojen tanssia tietoisuuden taivaalla.

Vain RakkausOn, ja Sinä olet Se.

Iloisiin kuulemisiin Marjut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti